Home » Blog » Kiezen voor geluk » Durf te dromen – volg je passie
vind je passie

Durf te dromen – volg je passie

door | 5 nov, 2020 | Bewust in balans, Kiezen voor geluk

Daar sta je dan… Een mooi gezin, een fijne en uitdagende baan, leuke vrienden met dito sociaal leven. Kortom alles floreert. Maar toch knaagt er wat. Wat wil ik nu echt bijdragen? Levert wat ik doe mij de voldoening op die ik wil en zoek?

Herken je dit? Je bent niet de enige. In 2019 heb ik na ruim 12 jaar de financiële sector verlaten. Wat een fantastische tijd heb ik daar gehad. Verschillende rollen heb ik mogen ervaren, ik had leuke inspirerende collega’s en in een branche die nooit stilstaat waren er kansen genoeg. Maar ik merkte op een gegeven moment dat de bank en ik een andere richting op aan het veranderen waren. Het knagende gevoel kwam. Ligt mijn toekomst nog hier? En waar word ík nu eigenlijk blij en gelukkig van? Wat is mijn persoonlijke missie?

Vind je passie

Samen met een coach ben ik gaan zoeken naar de voor mij belangrijkste drijfveren, belemmerende factoren èn waar ik voor sta. Hoe klinkt mijn missie en hoe kan ik die gaan verweven in mijn werk? Ik geloof dat vanuit vertrouwen, eerlijkheid en respect iedereen zichzelf kan zijn. Maar wie is dat dan, jezelf. Jezelf echt leren kennen betekent ook weten waar je vandaan komt. Welke lessen heb jij van je ouders geleerd en hoe hebben die jou gevormd tot wie je nu bent. Waar loop je tegenaan, waarom gaan dingen zoals ze gaan, waarom lukt die gewenste verandering niet? Maar ook wat drijft jou, waar ligt je passie en wat wil jij bijdragen. Antwoord op onder andere deze vragen helpen jou bewust te kiezen voor wat jij wilt.

Voor mij is dat het mooiste dat er is. Samen met iemand dit mogen onderzoeken. Inzicht in jezelf, in je eigen gedrag, focus vanuit je passie vinden en een bewuste keuze maken voor wat jou gelukkig maakt. Ik geloof dat jij dan alles kan bereiken wat je wilt!

Focus op jouw droom

Ben jij opzoek naar jouw passie, jouw geluk, jouw missie? En wil je weten hoe je daarmee jouw droombaan kan vinden? Don’t wait, just call. Ik help jou focus aan te brengen op jouw dromen en je doel te bereiken.

Gerelateerde artikelen

Wat doet thuiswerken met werkgeluk?

Wat doet thuiswerken met werkgeluk?

Nu het thuiswerken wederom de norm is hoor ik vaak terug dat coachees hun werk niet meer leuk vinden. Ze missen de omgeving, hun collega’s en het werkplezier daalt snel. Wat is werkgeluk eigenlijk? En wat heb jij nodig om het weer terug te vinden?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin