06 410 434 12 info@maureenwaanders.nl

Vol vertrouwen kiezen voor wat jij wilt

Coaching op persoonlijk leiderschap
N

Leef jij vanuit je hoofd?

Vind jij het moeilijk om op je gevoel te vertrouwen en ernaar te handelen?

N

Ervaar jij druk om constant meer te moeten?

Heb je het gevoel overal bij te moeten zijn en altijd maar beter te moeten worden?

N

Denk jij na voor anderen?

Bedenk jij al wat anderen vinden en beïnvloed dat je keuzes?

persoonlijk leiderschap
persoonlijke leiderschap

Energiek en vol vertrouwen

Voor de volle 100% gaan voor wat jij wilt, achter je keuze staan en doen waar jij blij van wordt. Bewuste keuzes maken voor je eigen geluk, ongeacht wat iemand daarvan vindt. Energiek, vanuit je eigen gevoel en met zelfvertrouwen in het leven staan.

Echte verandering begint bij jezelf. Persoonlijk leiderschap gaat over het onderzoeken van je onbewuste gewoontes. Luisteren naar waar jij behoefte aan hebt én daarnaar te handelen.

Niet omdat de dingen moeilijk zijn durven we niet, maar omdat we niet durven zijn dingen moeilijk.

Word wie je bent. Laat los wie je denkt te moeten zijn

Een goede baan, een fijn gezin en een leuk sociaal leven. Alles klopte, maar toch knaagde er wat. Waarom liep ik voor de zoveelste keer aan tegen het feit dat ik het niet meer trok. Waarom kwam ik gestresst thuis en reageerde ik dat af op mijn kinderen, waardoor de sfeer thuis ook niet gezelliger werd. Het huilen stond me elke dag nader dan het lachen. Er moest iets veranderen.

De keuze om te stoppen met werken en mijn carrière over een totaal andere boeg te gooien is de beste die ik gemaakt heb. Na even niks doen en gewoon genieten van mijn gezin, ben ik gestart met de opleiding tot professioneel coach bij Academie voor Psychodynamica. Een rollercoaster. Op zoek gaan naar mijn diepste zelf, naar mijn eigen overtuigingen en alle beren op mijn eigen weg tegenkomen. Vertrouwen ontwikkelen om je eigen gevoel te volgen, achter je keuze te staan ongeacht wat iemand denkt. Een transformatie waarbij persoonlijk leiderschap centraal stond naar de coach die ik wil zijn.

En nu ben ik er voor jou. Om jouw pad van persoonlijke of professionele groei te onderzoeken, uit te zetten en te ervaren. Ga jij het aan?

persoonlijke groei

De flow weer terug in je leven

Weer volop genieten

Je kunt weer bewust genieten van alle mooie dingen die op je pad komen. Groot, klein, gepland of spontaan.

Weten wat je wilt

Jij hebt de regie weer in je eigen leven en je luistert naar je eigen gevoel.

Zelfverzekerd in balans

Je straalt weer zelfverzekerdheid uit. Je hebt de balans terug en energie voor thuis en op het werk.

Ervaringen van mijn klanten

Trots op mijzelf, dat ik deze stap zelf heb gemaakt. Niet langer piekeren over je gevoel maar er daadwerkelijk iets mee doen. Bijna wekelijks word ik wel eens geconfronteerd met iets dat mij raakt. Wanneer ik merk dat het iets met mij doet denk ik terug aan de sessies en kan ik het beter plaatsen.

Je straalt vertrouwen uit en komt over als een sterke vrouw die de nodige ervaring met zich meebrengt. Daarnaast vind ik dat je erg goed luistert en je echt inleeft in de persoon.

Rogier

De gesprekken hebben voor mij heel concreet in beeld gebracht wat precies mijn ‘probleem’ was, waarom en hoe ik hiermee kan omgaan. Door jouw hulp heb ik een stap vooruit heb gezet en daar ben ik heel blij mee.

Ik vind je een ontspannen, oprechte coach die weet wat ze doet. Ik wist van te voren niet wat ik moest verwachten, maar ik merkte dat je een duidelijke structuur in de sessies bracht.

Manon Bouwhuis

En wat kan jij hieraan doen?

Van moeten naar mogen en willen. Dat begint bij jezelf. Waar loop je nu echt tegenaan? Waarom blijf je in de vicieuze cirkel hangen?  En waar komt dat vandaan? Op die zoektocht begeleid ik jou gedurende onze gesprekken en met opdrachten die je meekrijgt naar huis. De inzichten die daaruit voortkomen helpen je op jouw pad naar persoonlijk leiderschap. Door technieken uit onder andere NLP, mindfulness, voice dialogue en systemisch werk ondersteun ik jouw zoekproces en werken we aan de doelen die jij wilt behalen.

Veelgestelde vragen

Heb je een particulier tarief?

Het standaard tarief is het zakelijke tarief. Om mijn coaching voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken hanteer ik een speciaal tarief voor particulieren. Dit tarief is van toepassing als je de coaching helemaal vanuit je eigen middelen bekostigt. Voor bedrijven en instellingen geldt altijd het zakelijke tarief.

Wil je meer weten over de particuliere tarieven, neem dan contact met mij op.

Zit ik direct aan een heel pakket vast?

We bepalen welk pakket en hoeveel gesprekken geheel op basis van jouw vraag en doel. Zijn er meer of minder gesprekken nodig of wenselijk, dan passen we dat gewoon aan!

Kan ik ook losse gesprekken afnemen?

Ja natuurlijk kan dat! Ik reken dan het reguliere uurtarief. 

Is de coaching online of f2f?

Ik werk zowel online als face 2 face, afhankelijk van jouw voorkeur. Indien gewenst of voor het gemak kunnen we ook een combinatie van beide vormen afspreken. Geheel flexibel in te richten dus!

Hoe snel kan ik starten?

Op dit moment heb ik geen wachtlijst, dus we kunnen snel van start.

Accepteer wat je niet kunt veranderen, verander wat je niet kan accepteren

Ben jij klaar om de verandering aan te gaan?