Met meer zelfvertrouwen kiezen voor wat jij wilt

Coaching op persoonlijk leiderschap
N

Ik zit te veel in mijn hoofd

Zit je hoofd vol? Denk je overal over lang over na? Vind jij het moeilijk om op je gevoel te vertrouwen en ernaar te handelen?

N

Het kan altijd meer of beter

Heb je het gevoel overal bij te moeten zijn en altijd maar beter te moeten worden?

N

Denk jij na voor anderen?

Bedenk jij al bij voorbaat wat anderen vinden en beïnvloed dat je keuzes?

persoonlijk leiderschap
persoonlijke leiderschap

Energiek en meer zelfvertrouwen

Voor de volle 100% gaan voor wat jij wilt, achter je keuze staan en doen waar jij blij van wordt. Bewuste keuzes maken voor je eigen geluk, ongeacht wat iemand daarvan vindt. Energiek, vanuit je eigen gevoel en met meer zelfvertrouwen in het leven staan.

Echte verandering begint bij jezelf. Persoonlijk leiderschap gaat over het onderzoeken van je onbewuste patronen en gewoontes. Leer luisteren naar waar jij behoefte aan hebt én daarnaar te handelen.

Niet omdat de dingen moeilijk zijn durven we niet, maar omdat we niet durven zijn dingen moeilijk.

Word wie je bent. Laat los wie je denkt te moeten zijn

Een goede baan, een fijn gezin en een leuk sociaal leven. Alles klopte, maar toch knaagde er wat. Waarom liep ik voor de zoveelste keer aan tegen het feit dat ik het niet meer trok. Waarom kwam ik gestresst thuis en had ik continu een kort lontje, waardoor de sfeer thuis ook niet gezelliger werd. Het huilen stond me vaak nader dan het lachen. Er moest iets veranderen.

De keuze om te stoppen met werken en mijn carrière over een totaal andere boeg te gooien is de beste die ik gemaakt heb. Na even niks doen en gewoon genieten van mijn gezin, ben ik gestart met de opleiding tot professioneel coach bij Academie voor Psychodynamica. Een rollercoaster. Op zoek gaan naar mijn diepste zelf, naar mijn eigen overtuigingen en alle beren op mijn eigen weg tegenkomen. Vertrouwen ontwikkelen om je eigen gevoel te volgen, achter je keuze te staan ongeacht wat iemand denkt. Een transformatie waarbij persoonlijk leiderschap centraal stond naar de coach die ik wil zijn.

En nu ben ik er voor jou. Om jouw pad van persoonlijke en/of professionele groei te onderzoeken, uit te zetten en te ervaren. Ga jij het aan?

meer zelfvertrouwen

De flow weer terug in je leven

Weer volop genieten

Je kunt weer bewust genieten van alle mooie dingen die op je pad komen. Groot, klein, gepland of spontaan.

Weten wat je wilt

Jij hebt je leven weer in je eigen handen, de balans klopt en je luistert naar je gevoel.

Meer zelfvertouwen

Je straalt meer zelfvertrouwen uit. Energiek op je werk en thuis. 

Ervaringen van mijn klanten

Ik vond het een heel fijn traject, Maureen stelt je op je gemak, weet de juiste dingen te triggeren en bij je los te krijgen waardoor je verder kan en blokkade weg is. Ik ben mezelf heel erg tegen gekomen, in positieve zin, veel geleerd en ook echt mijn doel bereikt: als een sterkere versie van mezelf terugkomen!

Tamara

De gesprekken hebben voor mij heel concreet in beeld gebracht wat precies mijn ‘probleem’ was, waarom en hoe ik hiermee kan omgaan. Door jouw hulp heb ik een stap vooruit heb gezet en daar ben ik heel blij mee.

Ik vind je een ontspannen, oprechte coach die weet wat ze doet. Ik wist van te voren niet wat ik moest verwachten, maar ik merkte dat je een duidelijke structuur in de sessies bracht.

Manon Bouwhuis

Wat kan jij hieraan doen?

Van moeten naar mogen en willen. Dat begint bij jezelf. Waar loop je nu echt tegenaan? Waarom blijf je in de vicieuze cirkel hangen?  En waar komt dat vandaan? Op die zoektocht begeleid ik jou gedurende onze gesprekken en met opdrachten die je meekrijgt naar huis. De inzichten die daaruit voortkomen helpen je op jouw pad naar persoonlijk leiderschap en meer zelfvertrouwen. Door technieken uit onder andere voice dialogue, positieve psychologie, mindfulness ondersteun ik jouw zoekproces en werken we aan de doelen die jij wilt behalen.

Veelgestelde vragen

Heb je een particulier tarief?

Het standaard tarief is het zakelijke tarief. Om mijn coaching voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken hanteer ik een speciaal tarief voor particulieren. Dit tarief is van toepassing als je de coaching helemaal vanuit je eigen middelen bekostigt. Voor bedrijven en instellingen geldt altijd het zakelijke tarief.

Wil je meer weten over de particuliere tarieven, neem dan contact met mij op.

Zit ik direct aan een heel pakket vast?

We bepalen welk pakket en hoeveel gesprekken geheel op basis van jouw vraag en doel. Zijn er meer of minder gesprekken nodig of wenselijk, dan passen we dat gewoon aan!

Kan ik ook losse gesprekken afnemen?

Ja natuurlijk kan dat! Ik reken dan het reguliere uurtarief. 

Is de coaching online of f2f?

Ik werk met name face 2 face. Online afspraken zijn uiteraard ook mogelijk, afhankelijk van jouw voorkeur. Indien gewenst of voor het gemak kunnen we ook een combinatie van beide vormen afspreken. Geheel flexibel in te richten dus!

Hoe snel kan ik starten?

Op dit moment zit mijn agenda vol. Vanaf juni heb ik weer ruimte voor nieuwe clienten. 

Accepteer wat je niet kunt veranderen, verander wat je niet kan accepteren

Ben jij klaar om de verandering aan te gaan?