Een baan waar jij past & die bij jou past

Loopbaancoaching voor focus en richting op jouw werkgeluk
N

Uitgekeken op wat je doet?

Ga jij elke dag naar je werk zonder er nog voldoening uit te halen? Interesseert het je eigenlijk niet zoveel meer wat je doet? 

N

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan, maar het lukt niet?

Je bent klaar om de volgende stap te zetten, maar er is geen ruimte of je krijgt de kans niet.

N

Weet je niet wat je wilt?

Zoveel mogelijkheden, zoveel al geprobeerd, maar waar word jij nu eigenlijk echt blij van? 

Loopbaancoaching
werkcoaching

Loopbaancoaching brengt focus, richting en uitdaging

Snak jij naar meer drive, een richting en uitgedaagd worden zodat je weer energie krijgt van je werk? Na een werkdag voldaan naar huis gaan, dat verdiend iedereen. Ook jij!

Door te onderzoeken wie jij bent, wat jou drijft en waar je goed in bent geef jij jezelf de kans om jouw droombaan te vinden. Met loopbaancoaching gericht op jouw persoonlijke missie, op jouw intrinsieke motivatie ondersteun ik jouw zoektocht om je ideale baan vorm te geven.

In the middle of every difficulty lies oppertunity

Geef woorden jouw ideale loopbaan

Een leuke baan, een fijn gezin en een leuk sociaal leven. Alles klopte, maar toch knaagde er wat. Waarom liep ik voor de zoveelste keer aan tegen het feit dat ik het niet meer trok. Waarom kwam ik gestresst thuis en had ik een kort lontje, waardoor de sfeer thuis ook niet gezelliger werd. Het huilen stond me vaker nader dan het lachen. Er moest iets veranderen.

De keuze om te stoppen met mijn baan bij de Rabobank en mijn carrière over een totaal andere boeg te gooien is de beste die ik gemaakt heb. Na even niks doen en genieten van mijn gezin, ben ik gestart met de opleiding tot professioneel coach bij Academie voor Psychodynamica. Een rollercoaster en tegelijkertijd een cadeautje aan jezelf. Op zoek gaan naar je diepste zelf, naar je eigen overtuigingen en alle beren op je eigen weg tegenkomen. Vertrouwen ontwikkelen om je eigen gevoel te volgen, achter je keuze te staan ongeacht wat iemand denkt. Het bracht mij de groei om mijn ideale loopbaan vorm te geven.

De afgelopen jaren heb ik mij steeds verder ontwikkelt als loopbaancoach. Werkervaringen uit het verleden aangevuld met diverse trainingen en opleidingen. Alles om samen met jou het pad van jouw ideale loopbaan te onderzoeken. Ben jij er klaar voor?

loopbaancoaching Maureen

Happy at work – Happy at home

Uitdaging en voldoening

Elke werkdag is een cadeautje. Je grijpt elke kans aan, wordt uitgedaagd en kan veel leren. 

Stip op de horizon

Jouw ideale loopbaan heb je helder in beeld en dat geeft je richting en focus.

Geef woorden aan wat jij wilt

Jij weet wat je wilt, wat je kan en hoe je dit kan overbrengen op een ander.

Ervaringen van mijn klanten

Ik vond het heel fijn dat de sessies niet altijd dezelfde vorm hadden. We hebben bijvoorbeeld ook veel gepraat tijdens een lange wandeling, wat voor mij veel beter werkt dan tegenover elkaar aan een tafeltje zitten. De speelsheid van de oefeningen vond ik ook leuk en heb ik er veel aan gehad tijdens het sollicitatiegesprek.

PV

Als coach weet jij mensen te lezen, te doorgronden en te helpen. Je hebt professionele houding. Ik voel dat je mij oprecht wil begeleiden en ik voel dat jij er veel voor over hebt om dit traject te doorlopen met mij. Daarnaast vind ik jou ook een heel gezellig persoon! De verhouding coach en gezellig persoon maakt jou een aanbevolen coach.

Anna van Dam

Ik kijk terug op een erg positief coachingstraject. Maureen is erg open en benadert de gesprekken vanuit positiviteit. Er is ruimte voor humor en Maureen weet makkelijk de vertaalslag naar de praktische zaken te maken.

Deze eerlijke, no-nonsense aanpak vond ik erg prettig werken.

Mariska Wieggers

Als een fijn en gestructureerd traject waarin ik de handvatten heb gekregen waar ik naar op zoek was. Tijdens de gesprekken creëerde je een veilige sfeer waarin ik alles heb kunnen bespreken wat relevant was voor mijn traject. De combinatie met humor zorgde voor luchtigheid, waardoor het traject wat mij betreft perfect in balans was. Dank daarvoor.

Myrte

Op zoek naar jouw ideale loopbaan die bij jou past?

Bij mij krijg je geen quick fix of profiel op basis van een test. Loopbaancoaching vanuit het principe ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik’. Al die antwoorden zitten in je, we moeten ze alleen nog even zoeken. En dat start met jezelf écht leren kennen. Wat heeft jou gemaakt tot wie jij bent, wat is voor jou belangrijk, wat zijn jouw drijfveren? Maar ook wat inspireert je en waar ben je goed in. Loopbaancoaching van kop tot staart, zodat jij bewust keuzes kan maken en jouw ideale loopbaan kan vormgeven.

Veelgestelde vragen

Heb je een particulier tarief?

Het standaard tarief is het zakelijke tarief. Om mijn loopbaancoaching voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken hanteer ik een speciaal tarief voor particulieren. Dit tarief is van toepassing als je de coaching helemaal vanuit je eigen middelen bekostigt. Voor bedrijven en instellingen geldt altijd het zakelijke tarief.

Wil je meer weten over de particuliere tarieven, neem dan contact met mij op.

Zit ik direct aan een heel pakket vast?

We bepalen welk pakket en hoeveel gesprekken geheel op basis van jouw vraag en doel. Zijn er meer of minder gesprekken nodig of wenselijk, dan passen we dat gewoon aan!

Kan ik ook losse gesprekken afnemen?

Ja natuurlijk kan dat! Ik reken dan het reguliere uurtarief. 

Is de coaching online of f2f?

Ik werk met name face 2 face. Online afspraken zijn uiteraard ook mogelijk als dat jouw voorkeur heeft. Indien gewenst of voor het gemak kunnen we ook een combinatie van beide vormen afspreken. Geheel flexibel in te richten dus!

Hoe snel kan ik starten?

Op dit moment heb ik een wachttijd van ongeveer 1,5 a 2 maanden. Een kennismaking kan uiteraard altijd sneller ingepland worden. 

Droom groot, begin klein

Een kleine aanpassing kan een groots effect hebben op je leven. Zet nu de eerste stap.