06 410 434 12 info@maureenwaanders.nl

Werken vanuit intrinsieke motivatie

Loopbaancoaching voor ambitieuze dertigers
N

Krijg jij geen energie meer van je werk?

Sleep jij jezelf elke dag naar je werk zonder er nog voldoening uit te halen.

N

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carriére, maar het lukt niet?

Je zit al even op je plek en je wilt verder, maar er is geen ruimte of je krijgt de kans niet.

N

Weet je niet wat je echt wilt?

Zoveel mogelijkheden, maar waar word jij nu eigenlijk echt blij van? 

Loopbaancoaching
professionele groei

Loopbaancoaching brengt focus, richting en uitdaging

Snak jij naar meer drive, een richting en uitgedaagd worden zodat je weer energie krijgt van je werk? Na een werkdag voldaan naar huis gaan, dat verdiend iedereen. Ook jij!

Door te onderzoeken wie jij bent, wat jou drijft en waar je goed in bent geef jij jezelf de kans om jouw droombaan te vinden. Met loopbaancoaching gericht op jouw persoonlijke missie, op jouw intrinsieke motivatie ondersteun ik jouw zoektocht om je ideale baan vorm te geven.

Wanneer jij jezelf echt kent en weet waar jouw hart sneller van gaat kloppen, kan jij alles bereiken wat je wilt. Daar geloof ik in!

Word wie je bent. Laat los wie je denkt te moeten zijn

Een goede baan, een fijn gezin en een leuk sociaal leven. Alles klopte, maar toch knaagde er wat. Waarom liep ik voor de zoveelste keer aan tegen het feit dat ik het niet meer trok. Waarom kwam ik gestresst thuis en reageerde ik dat af op mijn kinderen, waardoor de sfeer thuis ook niet gezelliger werd. Het huilen stond me elke dag nader dan het lachen. Er moest iets veranderen.

De keuze om te stoppen met werken en mijn carrière over een totaal andere boeg te gooien is de beste die ik gemaakt heb. Na even niks doen en gewoon genieten van mijn gezin, ben ik gestart met de opleiding tot professioneel coach bij Academie voor Psychodynamica. Een rollercoaster. Op zoek gaan naar je diepste zelf, naar je eigen overtuigingen en alle beren op je eigen weg tegenkomen. Vertrouwen ontwikkelen om je eigen gevoel te volgen, achter je keuze te staan ongeacht wat iemand denkt. De groei naar de loopbaancoach die ik wil zijn.

En nu ben ik er voor jou om samen het pad te onderzoeken naar jouw ideale baan en het te realiseren. Ben jij er klaar voor?

loopbaancoaching Maureen

Happy at work – Happy at home

Uitdaging en voldoening

Elke werkdag is een cadeautje. Je grijpt elke kans aan, wordt uitgedaagd en kan veel leren. 

Stip op de horizon

Jouw doel heb je helder in beeld en geeft je carrière weer richting en focus. 

Zelfverzekerd in balans

Je straalt zelfverzekerdheid uit. Je hebt de balans terug. Energie op het werk en thuis.

Ervaringen van mijn klanten

Ik kijk terug op een erg positief coachingstraject. Maureen is erg open en benadert de gesprekken vanuit positiviteit. Er is ruimte voor humor en Maureen weet makkelijk de vertaalslag naar de praktische zaken te maken.

Deze eerlijke, no-nonsense aanpak vond ik erg prettig werken.

Mariska Wieggers

Als coach weet jij mensen te lezen, te doorgronden en te helpen. Je hebt professionele houding. Ik voel dat je mij oprecht wil begeleiden en ik voel dat jij er veel voor over hebt om dit traject te doorlopen met mij. Daarnaast vind ik jou ook een heel gezellig persoon! De verhouding coach en gezellig persoon maakt jou een aanbevolen coach.
Anna van Dam

Ja, ik zou je zeker aanbevelen! Juist omdat ik het idee had dat je het traject echt aanpast op mij als persoon, en daarmee ook verwacht dat je dit bij anderen zou doen. Je volgt niet per se het boekje maar kijkt echt naar wat iemand nodig heeft.

Niks werd voor mij ingevuld en jouw vragen stuurde mij naar de juiste richting om duidelijkheid te krijgen voor mezelf.

Anouk Straatman

Opzoek naar jouw persoonlijke missie, jouw purpose?

Bij mij krijg je geen quick fix of profiel op basis van een test. Ik werk vanuit het principe ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik’. Al die antwoorden zitten in je, we moeten ze alleen nog even zoeken. En dat start met jezelf écht leren kennen. Wat heeft jou gemaakt tot wie jij bent, wat is voor jou belangrijk en wat zijn jouw drijfveren? Maar ook wat inspireert je en waar ben je goed in. Loopbaancoaching van kop tot staart, zodat jij bewust keuzes kan maken en jouw droombaan kan vinden.

Veelgestelde vragen

Heb je een particulier tarief?

Het standaard tarief is het zakelijke tarief. Om mijn loopbaancoaching voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken hanteer ik een speciaal tarief voor particulieren. Dit tarief is van toepassing als je de coaching helemaal vanuit je eigen middelen bekostigt. Voor bedrijven en instellingen geldt altijd het zakelijke tarief.

Wil je meer weten over de particuliere tarieven, neem dan contact met mij op.

Zit ik direct aan een heel pakket vast?

We bepalen welk pakket en hoeveel gesprekken geheel op basis van jouw vraag en doel. Zijn er meer of minder gesprekken nodig of wenselijk, dan passen we dat gewoon aan!

Kan ik ook losse gesprekken afnemen?

Ja natuurlijk kan dat! Ik reken dan het reguliere uurtarief. 

Is de coaching online of f2f?

Ik werk zowel online als face 2 face, afhankelijk van jouw voorkeur. Indien gewenst of voor het gemak kunnen we ook een combinatie van beide vormen afspreken. Geheel flexibel in te richten dus!

Hoe snel kan ik starten?

Op dit moment heb ik geen wachtlijst, dus we kunnen snel van start.

Droom groot, begin klein

Een kleine aanpassing kan een groots effect hebben op je leven. Zet nu de eerste stap.