06 410 434 12 info@maureenwaanders.nl

Coaching voor de ambitieuze dertiger in Utrecht

Ben jij opzoek naar meer balans en energie en wil jij leren hoe je vol zelfvertrouwen je eigen gevoel kan volgen? Ga dan in gesprek met een loopbaancoach voor jouw ideale loopbaan en richt je op jouw persoonlijk leiderschap. Kies voor jouw geluk! Plan nu je gratis ‘hebben we een klik gesprek’ met mij in Utrecht.

Loopbaancoach in Utrecht

Ik ben Maureen Waanders, loopbaancoach in Utrecht en benieuwd naar jouw verhaal. Na jaren als leidinggevende en teamcoach gewerkt te hebben heb ik in 2019 besloten om het roer om te gooien. Mijn hart gaat sneller kloppen van de persoonlijke touch, de verdieping opzoeken en nieuwe inzichten laten ontstaan bij de ander. Dat is waar ik mijn werk van wilde maken in plaats van ‘geleefd worden’ door de buitenwereld. Een verdiepende opleiding tot psychodynamisch coach afgerond, zodat ik jou vol passie kan coachen.

De groei die je ziet bij iemand, de gewenste verandering die nu wel ineens lukt, het terugvinden van levenslust en focus. Daar doe ik het voor, dat is mijn beloning. Ben jij klaar voor deze verandering?

 

lifecoach loopbaancoach utrecht

Ik zou jou absoluut aanbevelen, omdat je meebeweegt, goed aanvoelt en menselijk reageert. Ik heb coaches gezien die dit als hun baan zagen en hun tijd uit zaten, maar jij laat merken dat je hart hebt voor je cliënten en dat merk je aan alles

Marloes

Persoonlijk leiderschap en loopbaancoaching

Als jij jezelf echt kent en weet waar jouw hart sneller van gaat kloppen, kan je alles bereiken wat jij wilt. Daar geloof ik in! En dat is waar ik als loopbaancoach in Utrecht al mijn energie en passie in stop. De verandering begint bij jezelf nog beter leren kennen. Waar loop je nu echt tegenaan en vooral ook waarom, waar komt dat vandaan. Ik begeleid jou in die zoektocht door middel van opdrachten en gesprekken. De inzichten die je daaruit opdoet, die helpen je verder op de weg naar jouw persoonlijk leiderschap. Op basis van jouw vraag en jouw doel zetten we de vervolgstappen gericht op jouw toekomst. Ik gebruik hiervoor technieken uit onder andere NLP, mindfulness, voice dialogue en systemisch werk.

Maureen Waanders Coaching & Training

URL: https://maureenwaanders.nl/
Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 5:00 PM
Zondag9:00 AM - 5:00 PM

Loopbaancoach en persoonlijk leiderschap in Utrecht

Heb je een vraag? Neem dan via het onderstaande formulier vrijblijvend contact en ik beantwoord je zo snel mogelijk. Tijdens kantooruren kan je mij ook bereiken op 06 410 434 12.

4 + 13 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om zoals vermeld in mijn privacybeleid.